Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

2018. okt. 19. (Home Barista Tanfolyam)

barista tanfolyam Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Még 4 db hely
1 Napos Home Barista Tanfolyam 
Kiscsoportos. I Max. 3-4 fő / oktató I  Időtartam: 10.00-17.00
- 1.Nap: Kávés alapismeretek, az espresso, tejes italok 
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni. Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. 
A sikeres barista tanfolyam és vizsga után oklevelet kapnak hallgatóink.
A Barista Campus a SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) tagja.
További info (időpontok): +36-70-211-1636  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai info.: +36-20-281-9675 
(Fontos információ: A tanfolyamra történő jelentkezés és a díj befizetése után a tanfolyam visszamondása vagy a dátum módosítása már nem lehetséges. Köszönjük megértését.)

Leírás és Paraméterek

A tanfolyam helye: Barista Campus Hungary - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 3.
(Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)

 

 

További info. (időpontok): +36-70-211-1636  (hívható munkanap 10-18-ig)  I Szakmai info.: +36-20-281-9675 
Jelentkezéshez kérjük használja a "kosárba rakom" gombot.
Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.
 
        
 
TEMATIKA
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni. Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. 
 
Introduction to Coffee / Kávés Alapismertetek
GREEN COFFEE /A ZÖLD KÁVÉ
VARIETIES / A KÁVÉ FAJTÁI
SOIL / TALAJ
CLIMATE / ÉGHAJLAT
HARVESTING / BETAKARÍTÁS
PROCESSING / FELDOLGOZÁS
Dry processing / Száraz eljárás
Wet Processing / Nedves eljárás
Pulped natural / Természetes pépesítés
Drying / Szárítás
Storage / Raktározás
Defective Coffee / Hibás kávé
Dry Mill / Szárazmalom
Seasons of harvest / A kávé szüret szezonjai
BUYING COFFEE / A KÁVÉVÁSÁRLÁS
COFFEE GROWING REGIONS / KÁVÉ TERMŐTERÜLETEK
SOUTH AMERICA / DÉL-AMERIKA
Brasil, Colombia...
CENTRAL AMERICA / KÖZÉP-AMERIKA
Guatemala, Costa Rica, El Salvador...
AFRICA / AFRIKA
Kenya, Ethiopia...
ASIA / ÁZSIA
Myths / Legendák
ROASTING / PÖRKÖLÉS
THE ROASTING PROCESS / A PÖRKÖLÉSI FOLYAMAT
INSIDE THE ROASTER / A PÖRKÖLŐGÉPBEN
AFTER ROASTING / A PÖRKÖLÉS UTÁN
DEGREE OF ROAST / A PÖRKÖLÉS MÉRTÉKE
Light Roast / Világos pörkölés
Medium Roast / Közepes pörkölés
Dark Roast / Sötét pörkölés
BLENDS / KÁVÉKEVERÉK
PACKING / CSOMAGOLÁS
PROPER STORAGE / HELYES TÁROLÁS
THE HISTORY / A KÁVÉ TÖRTÉNETE
ETHIOPIA, ARABS / ETIÓPIA, ARABOK
THE 3 WAVES / A KÁVÉ 3 HULLÁMA
ESPRESSO IN ITALY / AZ ESPRESSO ITÁLIÁBAN
THE PERFECT CUP / A TÖKÉLETES CSÉSZEÉLMÉNY
COFFEE TERMINOLOGY / A KÁVÉ SZAKNYELVE
CUP TASTING / KÁVÉ KÓSTOLÁS
SCAA Standards / SCAA Standardok
 
Espresso
espresso készítés
EQUIPMENT / ESZKÖZÖK
EXTRACTING ESPRESSO / AZ ESPRESSO KIVONATOLÁSA
The Barista / A barista szerepe
The Grinder / A kávéőrlő szerepe
The Espresso Machine / Az espresso gép szerepe
GRINDING FOR ESPRESSO / ŐRLÉS AZ ESPRESSO-HOZ
Use Fine Grind / Miért szükséges a finom őrlés?
DOSING AND DISTRIBUTION / ADAGOLÁS ÉS ELOSZLATÁS
GROOMING / TISZTÁZÁS
Grooming Methods / Tisztázási módszerek
TAMPING / TÖMÖRÍTÉS
How to Tamp / Hogyan végezd a tömörítést?
WATER TEMPERATURE / A VÍZ HŐMÉRSÉKLETE
Multi-Boiler Machines / Multiboileres gépek
Heat-Exchange Machines / Hőcserélős gépek
THE WHOLE PROCESS / A TELJES FOLYAMAT
Step by Step / Lépésről lépésre
ESPRESSO IN ITALY VS. NEW WAVE / ESPRESSO ITÁLIA VS. ÚJHULLÁM
ESPRESSO BREWING MASS / ESPRESSO KIVONATOLÁSI MENNYISÉG
Ristretto, Espresso, Lungo
INTRODUCTION TO MILK BASED COFFEES / TEJES KÁVÉ ITALOK BEVEZETÉS
 
Milk based coffees introduction Tejes kávé italok bevezetés
MILK STEAMING / A TEJ GŐZÖLÉSE
Milk Steaming Goals / A tejgőzölés céljai
Milk Separation / A Tej szétválása
How to Steam Milk / Tejgőzölés
Different Milk Beverages / A különböző tejes italok
Grooming Milk / A tej tisztázása
MILK POURING / A TEJ KIÖNTÉSE
Free-Pouring / A free-pouring technika
How to Pour Latte Art / Hogyan készíts Latte Art-ot
TOOLS TO HELP CONSISTENCY / KONZISZTENCIA FOKOZÓ ESZKÖZÖK
Grinder with a Programmable Timer / Az őrlő programozható időzítővel
Volumetric VS. Gravimetric espresso machine / Volumetrikus VS. gravimetrikus kávégép
BARISTA WORKFLOW / BARISTA MUNKAFOLYAMATOK
Processing mixed orders / Vegyes rendelések folyamata
 
 

Hasonló termékek

Még 3 db hely
38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA)
Még 2 db hely
38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA)
Még 4 db hely
38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA)
Shop
Kedves Partnerünk!
Az augusztus 20-26-i héten (34. hét) Pörkölő csapatunk szabadságon lesz.
Amennyiben rendelését augusztus 12-ig leadja, úgy a rendelését augusztus 17-én fogja megkapni, az augusztus 13-26 között beérkezett megrendeléseket augusztus 31-én fogja kivinni futárunk.
Köszönettel,
A Beyond Within & Beanlight csapata