Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

2019. ápr. 6. (Latte Art Tanfolyam)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
38.100 Ft
Elérhetőség: Még 4 db készleten
Latte Art Képzés 
Kiscsoportos. Max. 3-4 fő / oktató I Időtartam: 12.00-17.00
A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán)
A Barista Campus a SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) tagja.
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni. Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. 
További info (időpontok): +36-20-281-9897  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai info.: +36-20-281-9675 
(Fontos információ: A tanfolyamra történő jelentkezés és a díj befizetése után a tanfolyam visszamondása vagy a dátum módosítása már nem lehetséges. Köszönjük megértését.)

Leírás és Paraméterek

A tanfolyam helye: Barista Campus Hungary - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 3.
(Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)

 

 

További info. (időpontok): +36-20-281-9897  (hívható munkanap 10-18-ig)  I Szakmai info.: +36-20-281-9675 
Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll, akik közül már többen végeztek barista versenyek dobogós helyein. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.
 
   
 
TEMATIKA
 
A Latte Art oktatáson nem kötelező, de előny, ha a diák már rendelkezik tejgőzölési alapismeretekkel.
Practicing the 3 main Latte Art patterns (Heart, Rosetta, Tulip)
A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán)
Milk Steaming Goals / A tejgőzölés céljai
Milk Separation / A Tej szétválása
How to Steam Milk / Tejgőzölés
Different Milk Beverages / A különböző tejes italok
Grooming Milk / A tej tisztázása
Free-Pouring / A free-pouring technika
How to Pour Latte Art / Hogyan készíts Latte Art-ot
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni.
Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. 
Év végi nyitvatartási rend:
2018.12.16-ig leadott rendelések 2018.12.21*-én kerülnek kiszállításra.
2018.12.26-ig leadott rendelések 2019.01.04*-én kerülnek kiszállításra.
* A futárszolgálat kiszállítási határideje 1nap, de az év végi megnövekedett forgalom miatt ez lehet több nap is.
Shop