Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Barista Tanfolyamok

barista tanfolyamokProfesszionális és kezdő barista tanfolyamok.

A Barista Campus, Magyarország egyik legjobban felszerelt barista oktató helye. Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással.  (A Coffeehub.hu és a Barista Campus ugyanazon cég részei.)

További info. (időpontok): +36-20-281-9897  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai info.
: +36-20-281-9675 

 

A barista tanfolyam népszerűsége folyamatosan nő, s egyre több vállalat hirdet képzéseket. Ám, amiben mi egyedülállóak vagyunk az az a tény, hogy ragaszkodunk a minőségi tudás átadásához, profi eszközpark segítségével. Nálunk nemcsak érintőlegesen kóstolhatsz bele a kávézás varázslatos világába, hanem olyan alappal gazdagíthatod az életedet, amire támaszkodva a későbbiekben mint barista sokat profitálhatsz. A La Marzocco kávégépek alkotják a prémium géppark szívét-lelkét. A négy napos, intenzív képzés során túllépve a tradicionális olasz barista iskolán megismerheted az újhullámos kávé kultúrát, ami erőteljes amerikai, illetve nyugat-európai karakterrel rendelkezik. 

Ahhoz, hogy az elsajátítható tudás beépüljön a mindennapjaidba elengedhetetlen, hogy a tanfolyam során olyan pozitív hatások érjenek, amik fokozzák motiváltságodat. Az inspiráció ezen a területen elengedhetetlen érték, de akár alapvető jellemvonásnak is nevezhetjük. A professzionális barista oktatóterem és prémium minőségű eszközpark, társulva a maximálisan hasznosítható ismeretekkel olyan környezetet teremt a számodra, ahol a tanulás öröm, az elsajátított tudás pedig sokszorosan kamatoztatható. Ha egyetlen mondatban kellene megfogalmaznunk azt, hogy a barista tanfolyamjainknak mi az erőssége, akkor a kiváló ár/érték arányt emelnénk ki, mint fő pozitívumot.

Shop