Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Professzionális barista tanfolyam Budapesten

Ha Budapesten élsz, és részese szeretnél lenni a hazai specialty kávé kultúrának, ami által sokkal finomabb kávékülönlegességeket tudsz készíteni, akkor nincs más dolgod, mint leadni a jelentkezésedet arra a barista tanfolyam modulra, ami úgy érzed leginkább hozzájárul az egyéni sikereidhez. 

 

barista tanfolyam budapestenTalán nem is gondolnád, milyen sokan vannak azon a sziklaszilárd véleményen, hogy elvárható színvonalú barista kurzus Budapest területén egyszerűen nem létezik. El sem tudjuk mondani, hogy mennyire rossz érzés számunkra ezt hallani, ez ugyanis egyben azt is jelenti, hogy rengeteg lelkes kávérajongó vesztette el a reményét azzal kapcsolatban, hogy egyszer majd ők is profi baristákká válnak.

Számunkra rendkívül fontos, hogy maximálisan eleget tegyünk azoknak az elvárásoknak, amik felmerülnek a barista tanfolyamokkal kapcsolatban. Éppen ez a magyarázata annak, hogy sokan minket választanak, miután megbizonyosodtak arról, hogy professzionális barista kurzus Budapesten tényleg kevés van. Mi igyekszünk betölteni azt a hiánypótló szerepet, amire úgy véljük, hogy napjainkban egyre nagyobb kereslet van.

A jelentkezők nálunk profi és napi kávéházi barista rutinnal szakemberektől leshetik el azokat a fogásokat, trükköket, technikákat, amiknek az alkalmazása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kávékészítés tudományát elsajátítsuk. Mint, ahogy más szakmákban, ebben sem lehet kiválónak lenni elméleti tudás nélkül, ugyanakkor mi a gyakorlati tapasztalásra is nagy hangsúlyt fektetünk. Amennyiben tehát minden vágyad, hogy rátalálj egy színvonalas barista kurzusra Budapesten, akkor van egy jó hírünk: mi a rendelkezésedre állunk!