Termékek Menü
0

Latte Art Tanfolyam - AJÁNDÉK

latte art képzés Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
38.100 Ft (30.000 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Készleten
Az ajándékkártya A4-es méretű, PDF formátumban küldjük emailben. 
Felhasználható: 3 hónapon belül 

 
Latte Art Képzés 
Kiscsoportos. Max. 3-4 fő / oktató I Időtartam: 12.00-17.00
A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán)
A Barista Campus a SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) tagja.
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni. Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. 
Jelentkezés, időpont info.: +36-70-211-1636  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai info.: +36-20-281-9675 
Leírás és Paraméterek
A barista képzés helye: Barista Campus Hungary - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 3.
(Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)

 
 
Jelentkezés, időpont info.: +36-70-211-1636  (hívható munkanap 10-18-ig)  I Szakmai info.: +36-20-281-9675 
elentkezéshez kérjük használja a "kosárba rakom" gombot.
 
A Barista Campus, Magyarország legnagyobb és egyik legjobban felszerelt barista oktató helye. Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll, akik közül már többen végeztek barista versenyek dobogós helyein. Barista képzésünk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.
 
   
 
TEMATIKA
 
A Latte Art oktatáson nem kötelező, de előny, ha a diák már rendelkezik tejgőzölési alapismeretekkel.
Practicing the 3 main Latte Art patterns (Heart, Rosetta, Tulip)
A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán)
Milk Steaming Goals / A tejgőzölés céljai
Milk Separation / A Tej szétválása
How to Steam Milk / Tejgőzölés
Different Milk Beverages / A különböző tejes italok
Grooming Milk / A tej tisztázása
Free-Pouring / A free-pouring technika
How to Pour Latte Art / Hogyan készíts Latte Art-ot
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni.
Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. 

Hasonló termékek