Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Latte Art Tanfolyam

barista tanfolyamokProfesszionális és kezdő barista tanfolyamok

A Barista Campus Magyarország egyik legjobban felszerelt barista oktató helye. Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kultúrát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással.  (A Coffeehub.hu és a Barista Campus ugyanazon cég részei.)

További infó: +36-20-281-9897  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai infó
: +36-20-281-9675 

Rendezés:

A Latte Art tanfolyam a tejgőzölés öntés és díszítés izgalmas világával ismertet meg. Itt az idő, hogy felfedezd a latte art különleges világát oktatótermünkben. Barista oktatótermünkben prémium La Marzocco kávégépekkel gyakorolhatsz, amik a barista eszközparkok csúcsát képviselik. Az elsajátítható tudás meghaladja a hagyományos olasz iskola tanait, megismertetve veled az újhullámos kávékultúrát, ami markáns amerikai és nyugat-európai karakterjegyeket tartalmaz.

latte art tanfolyam

Az oktatáson elmélet szinte alig van, a gyakorlati rész dominál, ahol külön őrlő és gép áll a diákok rendelkezésére, hiszen csak ilyen feltételek között sajátítható el ténylegesen az ismeretanyag. A Latte Art tanfolyam elvégzése bizonyos tejgőzölési előképzettséget igényel, tehát fontos, hogy ne legyen teljesen ismeretlen számodra a tejgőzőlés világa. Az oktatás során a három Latte alapminta (szív, rozetta, tulipán) gyakorlása alkotja a képzés fő gerincét. Fókuszba kerülnek a tejgőzőlés céljai, a tej szétválása, mint jelenség, a különböző tejes italok stb. A tanfolyamon olyan tudásanyagot sajátíthatsz el, ami azonnal felhasználható, az elméleti háttér ismeretében alkalmazva a gyakorlati fogásokat. A képzésünknek ez az alapja, amire aztán ha úgy kívánod tovább építkezhetsz, felfelé törve barista álmaid eléréséhez.

A latte art képzésen fejlesztheted a művészi képességeidet is

Latte art tanfolyam azoknak, akik odafigyelnek a részletekre

Mire számíthatsz a Latte Art tanfolyamon?

A latte art tanfolyam tárt karokkal vár!