Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Barista tanfolyam Budapesten: kezdőknek és profiknak egyaránt!

Ha profi barista tanfolyam Budapest, akkor nálunk jó helyen jársz. A profizmust kétféle módon is értheted. 

budapest barista tanfolyam

Egyrészt profi baristák számára is kínáljuk képzéseinket, megadva azt a magas fokú tudást, amivel kiemelkedő értékekre és sokszorosan hasznosítható tudásra tehetsz szert. Másrészt függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten állsz, minden egyes tanfolyam professzionális körülmények között zajlik, prémium minőségű eszközpark, és magasan képzett, gyakorló oktatók segítségével.

Nálunk túllépve a hagyományos olasz barista iskolán az újhullámos kávékultúrával ismerkedhetsz meg közelebbről, mely erőteljes amerikai és nyugat-európai befolyással rendelkezik. A prémium barista oktatóteremben La Marzocco kávégépek várják, hogy megízleld a barista lét karakterét. A profi kávés eszközpark elengedhetetlen az eredményes, izgalmas képzéshez, mely pusztán szakmaiságának köszönhetően fokozhatja motiváltságodat. Az általunk kínált barista tanfolyam Budapesten az egyik legjobb ár/érték aránnyal büszkélkedő ajánlat a piacon, függetlenül attól, hogy egy vagy több napos variációra szavazol.

A felkészült oktatók és a prémium barista oktatóterem olyan fizikai közeget teremt a képzéshez, ami egy jó alapot biztosít a tudás elsajátításához, mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Ilyen feltételek mellett úgy merülhetsz el a kávékultúra sokszínű és sokízű világában, hogy közben naprakész ismeretekkel, és innovatív technikákkal gazdagodva léphetsz be a baristák exkluzív társaságába.