Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Cappuccino 180ml ANCAP csésze + alj VERONA

Ár:
3.690 Ft
Legkisebb rendelhető mennyiség: 6!
Elérhetőség: Még 78 db készleten

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek

ANCAP Cappuccino 180ml VERONA csésze + alj, fehér 

100% Made in Italy

/Online rendelés esetén 6db-os egységben rendelhető. Üzleteinkben 1db is vásárolható./

ancap csésze

TERVEZÉS

Az Ancap porcelánt úgy tervezték, hogy kiválóan teljesítsen, legyen az egy belvárosi kávézóban vagy egy csendes otthonban. A barista feladatát segítve, minden csésze belső részén tojás alakúra csiszolt alj van, amely segít a könnyű öntéshez. A kiváló minőségű porcelán test pedig a hőszigeteléshez és a nagyobb szilárdsághoz járul hozzá.

ANYAGHASZNÁLAT

A választott összetevők megfelelő összetétele nélkül egyetlen porcelán sem érheti el optimális szilárdságát, eleganciáját és teljesítményét. Ezért az Ancap azzal kezdi, hogy csak a legjobb minőségű kaolint, földpátot és kvarcot használja gyártáskor, biztosítva, hogy minden darab csak a legtisztább porcelánból álljon, és ne tartalmazzon nehézfémeket, például ólmot vagy kadmiumot.

ÉGETÉS

A minőségi összetétel meghatározza a termelés következő meghatározó szakaszát, ahol a nyers összetevőket egyedülállóan magas hőmérsékletén összeolvasztják. Csak a kiváló minőségű anyagokból álló kerámia képes túlélni az Ancap 1400 C-on  égetési folyamatának egyedülálló hőhatását. Ez az exkluzív, nagy hőhatású gyártási eljárás tiszta, fehér, kemény földpát-porcelánt eredményez, amely megtestesíti az eleganciát, miközben a mindennapi használathoz elegendő tartósságot biztosít.

EREDMÉNY

Ennek az aprólékos gyártási folyamatnak az eredménye egy tiszta, nem porózus porcelán, amelynek minősége eleganciájában, teljesítményében és erejében mutatkozik meg.

TÖRTÉNELEM

Az Ancàp S.p.A.-t 1964-ben alapították: az alapító, Giuseppe Boschini, aki már a porcelánpiac és a porcelándíszítés szakértő ismerőjeként híres, úgy dönt, hogy maga is gyártó lesz, a minőség és a kreativitás jegyében, 100% -ban Made in Italy.

Néhány év alatt az Ancàp a művészet és a technológia tökéletes egyensúlyán alapuló piaci pozícióját a minőség és a választék kombinációjával építette fel, amelyet csak egy teljes ciklusú üzem garantálhat: abszolút megkülönböztető tulajdonság, amely még mindig 50 éves tapasztalat, az Ancàp kiválóságának központja és fókusza.

ancap verona csésze

ancap csésze asztalon