Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

HARIO MIZUDASHI hideg-filterkávé készítő 1000ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Még 2 db készleten

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 05-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Központi RAKTÁRUNK: Még 2 db készleten
V. Bp Alkotmány u 4. ÜZLETÜNK : Betelt
V. Bp Ferenciek tere 3. ÜZLETÜNK: Betelt
XIII. Bp Hollán E. u 3. ÜZLETÜNK: Betelt

Leírás és Paraméterek

Aki kedveli a hideg filterkávékat és az egyszerűséget, annak a legjobb választás a Hario Mizudashi. Használata és a tisztítása rendkívül egyszerű, emellett nem kell hozzá egyéb (pl. papír) filtereket használnunk, a kávé egy finoman szőtt hálós anyagba kerül bele. Első lépésként őröljünk közepesen szemcsés finomságúra 50 g kávét és szòrjuk a filterbe. Ezt helyezzük a kancsóra és alapos kevergetésekkel megszakítva töltsük fel hideg vízzel. (Maga a mizudashi is ezt jelenti: hideg vízzel kivonatolás.) Ezt követően az egész kancsót helyezzük 8-16 órára a hűtőbe. A formája direkt úgy lett kialakítva, hogy a hűtő ajtajában is kényelmesen elférjen. Ha elkészült, csak emeljük ki a filtert, ami meleg vízzel és mosogatószerrel mosogatható. Az eredmény teljesen más, mint a forró filteres eljárásoknál - kevésbé savas, kevésbé kesernyés, inkább természetesen édeskés, bársonyos, selymes, kicsit csokoládés, mogyorós ízjegyekkel. 

hario mizudashi

Hűtőben tárolva 2-3 napig fogyasztható az így elkészített kávé.

A kávét az üveg kancsóban ízlés szerint szervírozhatjuk jéggel.  Amennyiben a kancsóba később jég kerül, érdemes egy kicsit több őrleményt használni, hogy ne legyen nagyon vizes az ital.