Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

Hírek

2019. 05. 03. 16:29:00

Ha profi barista tanfolyam Budapest, akkor nálunk jó helyen jársz. A profizmust kétféle módon is értheted. 

2019. 01. 09. 15:19:03

Mostanság megfigyelhető, hogy országszerte egyre több kávézó nyílik, nem véletlenül, ugyanis az emberek részéről egyre nagyobb az igény a minőségi kávéra. Sokan el sem tudják képzelni a mindennapjaikat a kávé zamatos íze nélkül, ezért gyakorta térnek be hangulatos kávézókba barátaikkal, kedvesükkel, vagy családtagjaikkal, de nem ritka, hogy egyedül is. A fellendülés nemcsak a kávé népszerűségének tett jót, hanem magának a szakmának is, például egyre több ember dönt úgy, hogy elmélyül a kávékészítés művészetében, ezért barista tanfolyamon vesz részt.

2018. 12. 11. 14:55:58

Egy idő után a legtöbb foglalkozás monotonná válik, azonban létezik nem egy olyan hivatás, amik folyamatosan izgalmas helyzeteket kínálnak a szakembereknek, illetve arra ösztönzik őket, hogy merjenek kreatívak lenni, és legyenek nyitottak az újdonságokra. Ha Te is ilyen szakmában szeretnél elhelyezkedni, vegyél részt barista tanfolyamunkon, és sajátítsd el egy valóban izgalmas és mozgalmas hivatás fortélyait!

2018. 12. 10. 10:23:25

A világ minden táján, így szerencsére hazánkban is, egyre többen érdeklődnek a kávékultúra iránt. Sokaknak már nem csak a reggeli ébresztőt jelenti a kávéjuk elfogyasztása, hanem ennél sokkal többet. Ők azok, akik odafigyelnek rá, hogy milyen kávét vásárolnak, azt hogyan készítik el és mindig a legjobbra törekednek. Ennek köszönhetően kezdett el terjedni az újhullámos kávézás.

2018. 10. 26. 10:59:43
A Barista Campus azzal a céllal jött létre 2016 májusában,
hogy az évek során itthon és külföldön megszerzett barista tudásanyaggal segítse a magyarországi baristák képzését.
Shop