Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.
Termékek Menü

1 napos Home Barista tanfolyamok

barista tanfolyamokProfesszionális és kezdő barista tanfolyamok.

A Barista Campus, Magyarország egyik legjobban felszerelt barista oktató helye. Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással.  (A Coffeehub.hu és a Barista Campus ugyanazon cég részei.)

További info. (időpontok): +36-20-281-9897  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai info.
: +36-20-281-9675 

Nézet:
Rendezés:

barista tanfolyam

Az egy napos barista tanfolyam legfontosabb jellemzője, hogy kiscsoportos. Ez azt jelenti, hogy bőven van idő, hely és lehetőség arra, hogy a hét órás oktatói időszakban maradéktalanul magadévá tedd a kávés alapismereteket. Bár “csak” egyetlen napról van szó, ám a hatékony időgazdálkodásnak köszönhetően az alapszintű tananyagon kívül felfedezheted az espresso és a tejes italok világát is. Nálunk minden résztvevő külön őrlővel és géppel dolgozik, aminek hála ténylegesen megvalósulhat a hatékony, gyakorlatközpontú és eredményes tanulás, várakozás és tétlenül töltött percek nélkül. A gyakorlat mellé természetesen elméleti oktatás is társul, mely túllépve a tradicionális olasz barista iskola tanain, megismertet az újhullámos kávékultúrával, mely erőteljesen amerikai, illetve nyugat-európai befolyás alá esik.

A prémium minőségű oktatóteremben La Marzocco kávégépek biztosítják a csúcskategóriás eszközpark gerincét. A profi felszereltség alapvető kritérium, amihez ráadásul hiteles, magasan képzett oktatók teszik hozzá nélkülözhetetlen szakértelmüket. Így áll össze egy olyan képzés, ami intenzitásában, s professzionalitásában is kimagasló. A sikeres tanfolyam után a hallgatók oklevéllel gazdagodnak, csak hogy tényleg felejthetetlenné váljon ez a nap. Az egy napos barista tanfolyam közelebb hozza hozzád a kávé világát: bemutatva a talaj, az éghajlat fontosságát a kávészemek minőségének fényében, a betakarítás lépéseit, a száraz és nedves eljárás ismérveit, a természetes pépesítés, szárítás, raktározás lényegét, s a sort még a sokáig lehetne folytatni - a legjobb tehát, ha a saját bőrödön tapasztalod meg a széles körű kávé-tudás örömét.