Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

4 NAPOS - Intenzív Barista Tanfolyamok

barista tanfolyamokProfesszionális és kezdő barista tanfolyamok

A Barista Campus Magyarország egyik legjobban felszerelt barista oktató helye. Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kultúrát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással.  (A Coffeehub.hu és a Barista Campus ugyanazon cég részei.)

További infó: +36-20-281-9897  (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai infó
: +36-20-281-9675 

Rendezés:

baristat tanfolyam

Amennyiben már egy ideje szemezel a barista tanfolyamokkal, akkor bizonyára már észrevetted, milyen sokféle szolgáltatás áll a rendelkezésedre. Ha ez most egy személyes beszélgetés lenne, akkor azt tanácsolnánk Neked, hogy első körben azt döntsd el, milyen mélységekig szeretnél elmerülni a kávékészítés tudományában. Egy átfogó képzésre vágysz, ahol minden fontos alapanyagot és technikát megismerhetsz? Akkor a 4 napos barista oktatás Számodra is nyerő választás lehet. 4 nap persze hosszú idő, éppen ezért, akik ezt a tanfolyamot választják, általában nagyon kíváncsiak arra, hogy mire számíthatnak ez idő alatt. Mi úgy gondoljuk, hogy egy barista oktatás csak akkor lehet sikeres, ha egy jól átgondolt struktúra alapján történik a tanulás.

Emiatt minden nap más-más téma kerül fókuszba, és csak akkor haladunk tovább, ha kellőképpen kielemeztük, és gyakorlatban is megmutattuk azokat a fogásokat, technikákat, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az adott kávéital igazi ínyencség legyen. Az általunk kínált barista oktatás azonban nem hagyományos képzés, ahol a tanárok beszélnek, mutogatnak, a jelenlévők pedig árgus szemekkel figyelnek. Mi profi eszközparkot bocsátunk a résztvevők rendelkezésére, és 100%-ban bevonjuk őket minden eseménybe, ami a helyszínen zajlik. Mivel egy gyakorlati szakmáról van szó, ezért a legátfogóbb ismeretanyag sem ér semmit, ha nem társul mellé tapasztalatból szerzett tudás. Ha úgy döntesz, hogy jelentkezel hozzánk, akkor megígérjük, hogy kézen fogunk, és bevezetnünk a kávékészítés minden rejtelmébe.