Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Kayon Mountain ETHIOPIA 200g specialty kávé

Ár:
3.990 Ft
Tömeg
Pörkölési profil
Elérhetőség: Készleten

beyond within specialty kávé 

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek


Ízjegyek: Eper - Barack Tea - Vanília


Flavour notes:
Strawberry - Peach Tea - Vanilla


Eljárás I Process:
Száraz / Natural  I  Magasság I Altitude: 2050m


Fajta I Varietal:
 Heirloom  I  Régió I Region: Guji

The Kayon Mountain Coffee Farm is 500 hectares with about 300 hectares planted in coffee and has been owned and operated by Ismael Hassen Aredo and his family since 2012. It is located 510 kilometers south of Addis Ababa, and the property crosses the border of two villages—Taro and Sewana—located in the Oromia region, in the Guji zone of the Shakiso district of Ethiopia.

Ismael oversees a staff of 25 permanent full-time and 300 seasonal employees, and the farm management offers free transportation services as well as financial support for building schools and administration buildings for the community. The farm competes with a nearby mining village for seasonal workers, so Ismael and his family tend to pay higher wages to their pickers in order to incentivize them returning year after year.

Kayon Mountain farm has a nursery on-site and utilizes shade (acacia and other indigenous trees) to protect the coffee as well as for creating compost to fertilize naturally. Ismael is meticulous about not only the structure and management of the farm itself but also the harvesting and processing. Both Natural and Washed lots are produced on the property.

Fajta Szemes kávé
Kategória Unique
Pörkölési szint Világos pörkölés
Származás Etiópia