Leírás és Paraméterek
A tanfolyam helye: Barista Campus Hungary - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 3.
(Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)
(Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)
További info. (időpontok): +36-20-281-9897 (hívható munkanap 10-18-ig) I Szakmai info.: +36-20-281-9675
Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll, akik közül már többen végeztek barista versenyek dobogós helyein. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.


TEMATIKA

A Latte Art tanfolyam elvégzése bizonyos tejgőzölési előképzettséget igényel, tehát fontos, hogy ne legyen teljesen ismeretlen számodra a tejgőzőlés világa.
Practicing the 3 main Latte Art patterns (Heart, Rosetta, Tulip)
A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán)
Milk Steaming Goals / A tejgőzölés céljai
Milk Separation / A Tej szétválása
How to Steam Milk / Tejgőzölés
Different Milk Beverages / A különböző tejes italok
Grooming Milk / A tej tisztázása
Free-Pouring / A free-pouring technika
How to Pour Latte Art / Hogyan készíts Latte Art-ot
FONTOS: Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni.
Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata.