Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Latte Art Tanfolyam (2022. nov. 20.)

Ár:
45.900 Ft
Elérhetőség: Még 3 db készleten
Kiscsoportos Intenzív Barista Tanfolyam modern/profi gépparkkal és gyakorlott kávéházi barista trénerekkel, akik valódi napi kávéházi rutinnal rendelkeznek Magyarország egyik legismertebb kávézójában. Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni. Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata. A sikeres barista tanfolyam és vizsga után oklevelet kapnak hallgatóink. Kiscsoportos | Időtartam: 12.00-17.00 | A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán) | További info (időpontok): +36-20-281-9897 (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig) Szakmai info.: +36-20-281-9675
(Fontos információ: A tanfolyamra történő jelentkezés és a díj befizetése után a tanfolyam visszamondása vagy a dátum módosítása már nem lehetséges. Köszönjük megértését.)

Leírás és Paraméterek

A tanfolyam helye: Barista Campus Hungary - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 3.
(Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)

 

További info. (időpontok): +36-20-281-9897  (hívható munkanap 10-18-ig)  I Szakmai info.: +36-20-281-9675 
Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll, akik közül már többen végeztek barista versenyek dobogós helyein. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.
 
    
 
TEMATIKA
  
A Latte Art tanfolyam elvégzése bizonyos tejgőzölési előképzettséget igényel, tehát fontos, hogy ne legyen teljesen ismeretlen számodra a tejgőzőlés világa.
Practicing the 3 main Latte Art patterns (Heart, Rosetta, Tulip)
A 3 Latte Art alapminta gyakorlása (Szív, Rozetta, Tulipán)
Milk Steaming Goals / A tejgőzölés céljai
Milk Separation / A Tej szétválása
How to Steam Milk / Tejgőzölés
Different Milk Beverages / A különböző tejes italok
Grooming Milk / A tej tisztázása
Free-Pouring / A free-pouring technika
How to Pour Latte Art / Hogyan készíts Latte Art-ot
FONTOS:  Nálunk minden diák külön kávéőrlőn (és gépen) tud gyakorolni.
Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata.