Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Shantawene Anaerobic ETHIOPIA 1000g filter specialty kávé

Ár:
16.990 Ft
Tömeg
Pörkölési profil
Elérhetőség: Készleten

beyond within specialty kávé 

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek


Ízjegyek:
 eper - sajttorta - diólikőr

Flavour notes: strawberry - cheesecake - walnut liquor

Eljárás I Process: Anaerobic  I  Magasság I Altitude: 2150m

Fajta I Varietal: Heirloom  I  Régió I Region: Sidamo
 

In 2006, brothers Asefa and Mulugeta Dukamo founded Daye Bensa, a coffee grower and exporter in Ethiopia. Daye Bensa exports coffee from its farm, in the Shantawene Village, as well as from "out-growers" (or smallholders) in three villages: Shantawene, Karamo and Bombe. Ethiopia Shantawene is named after the village where the majority of the people who work on the farm, many of them women, are from. Daye Bensa stretches between 1,900 and 2,217 meters. The delivered cherry from comes from out-growers' farms higher up the mountain, between 2,000 and 2,400 meters. Each year Daye Bensa hosts an Out-Growers Day. Nearly 1,000 farmers gather to celebrate their harvests and to receive second payments for their coffee cherry contributions. Daye Bensa additionally rewards the top three farmers from each of the three villages with certificates and cash prizes, recognizing them for consistently delivering high-quality cherries. Going forward, Daye Benesa is hoping to work with more farmers, to particularly encourage women farmers and to work with Hawassa University, to help students perform research to improve coffee quality.

Fajta Szemes kávé
Kategória Unique
Pörkölési szint Világos pörkölés
Származás Etiópia