Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Nespresso kompatibilis kapszula

A Nespresso® kompatibilis kávékapszuláinkat a részletekre odafigyelve, kisadagokban pörköljük, a legoptimálisabb ízjegyek érdekében. A Nespresso kompatibilis kapszuláink egy nagyszerű lehetöség, hogy specialty kávéinkat csak egy gombnyomás segítségével élvezze. Kávéinkban felfedezheti a termőterület, fajta és feldolgozás ízjegyeit és karakterisztikáját. /A kapszulák színe a kávé fajták szerint változó lehet./ www.supremedelight.hu

Rendezés:

Nespresso kompatibilis kapszula választékunk célja, hogy specialty kávéinkat egy egyszerűbb, könnyebben elkészíthető formában is elérhetővé tudjuk tenni. A Nespresso kompatibilis kapszuláinkba ugyanaz a minőségű specialty kávé kerül, mint a szemes kávé kínálatunk. A kapszulázás előtt a kávét speciális módon őröljük, majd kapszulázzuk, úgy, hogy az őrölt kávé aromáját megőrizze a kapszula. 

Kávé kapszulának alumínium kapszulát használunk, amely 100% újrahasznosítható.

Aluminium kávé kapszuláink a piacon lévő Nespresso gépek 99%-val kompatibilisak. /A Nespresso egy új családjával a Nespresso Vertuo rendszerrel nem kompatibilis, ennek formája és mérete teljesen más. A megszokott, original Nespresso kapszula gépekkel mind kompatibilisak kapszuláink./  Amennyiben Önnek Vertuo gépe van, a hagyományos Nespresso kompatibilis kapszula helyett a Vertuo kapszulát keresse.

Nespresso kompatibilis kapszula családunk 5 fajta single origin kávéból, 2 fajta blendből (kávékeverék) és 1 koffeinmentes kávéból áll:

- "Single Origin" Nespresso kompatibilis kapszula: Brazil, Kolumbia, Costa Rica, Guatemala, Etiópia

- "Blend" Nespresso kompatibilis kapszula: Transcend Espresso, Liberty Espresso

- Koffeinmentes Nespresso kompatibilis kapszula: Természetes koffeinmentes eljárással készült.

Nespresso kapszuláink esetében, mint bármelyk más kávé esetében is, fontos, hogy szűrt vizet használjunk, ezt nemcsak az íz, hanem a kávégép érdekében is tegyük.

nespresso kompatibilis kapszula crema

nespresso kompatibilis kapszula espresso

nespresso kompatibilis kapszula

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. A Discovery Bliss Kft. független cég, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.