Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Irmas Pereira BRAZIL 200g specialty kávé

Ár:
3.890 Ft
Tömeg
Pörkölési profil
Espresso
Elérhetőség: Készleten

beyond within specialty kávé 

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek

Irmas Pereira farm helyeÍzjegyek: Tejkaramella - csokoládé - mandula.

Flavour notes: Toffee - chocolate - almond.

Eljárás I Process: Száraz / Natural  I  Magasság I Altitude: 1150 m

Fajta I Varietal: Yellow Bourbon  I  Régió I Region: Carmo de Minas


Ha egy beszélgetés során szóba kerül Brazília, mint országot, biztosan elsők között jut eszünkbe a brazil kávé is. Bár leggyakrabban a hagyományos olasz pörkölésű kávéval kötik össze, mégis kiváló minőségű specialty kávét is termesztenek. 

Az Irmãs Pereira Estate néven ismert 90 hektáros gazdaságot Maria Valéria és Maria Rogéria nővérek birtokolják, amelyet szüleiktől örököltek, akik az 1970-es években vásárolták meg ezt a területet (akkor Fazenda Serrado néven). Maria Valéria és Maria Rogéria egészen kicsi koruktól kezdve segítettek szüleiknek és megházasodásuk után férjeik is csatlakoztak a gazdaság vezetésében. Többféleképpen dolgozzák fel a kávéjukat, beleértve a száraz és a mézes eljárást is. Minden kávéjukat emelt ágyakon vagy teraszokon szárítják.

Fajta Szemes kávé
Pörkölési szint Világos pörkölés
Származás Brazília