Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Las Layas COSTA RICA 200g specialty kávé

Ár:
3.990 Ft
Tömeg
Pörkölési profil
Espresso
Elérhetőség: Készleten

beyond within specialty kávé 

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek

Ízjegyek: karamell - barnacukor - citromfű.

Flavour notes: caramel - brown sugar - lemongrass.

Eljárás I Process: Honey  I  Magasság I Altitude: 1450 m

Fajta I Varietal: Caturra, Catuai  I  Régió I Region: Central Valley


Oscar Chacon, a Las Lajas farmról egy harmadik generációs kávé termesztő, aki elkötelezett a minőség és az innováció mellett, és valószínűleg arról híres, hogy a 2000-es években az elsők között gyártott honey és száraz eljárású kávékat Costa Ricában. A Las Lajas 2008-ban kezdett "honey" eljárású kávékat gyártani, miután egy földrengés több hétre megszakította a malom vízhez jutását. Oscar hallott arról, hogy Brazíliában és Etiópiában pépesített természetes és száraz technikákat alkalmaznak a kávék feldolgozásához, ezért az akkori betakarításnál kipróbálta. A mikromalom egyben az egyetlen minősített biomalom a környéken, és a Chaconok nagyon komolyan veszik a környezeti hatásukat.

Oscar Chacon of Las Lajas Micromill is a third-generation coffee producer who is committed to quality and innovation and is probably best known for being among the first to produce Honey and Natural coffees in Costa Rica in the 2000s. Las Lajas began producing honey coffees in 2008 after an earthquake cut off the mill’s access to water for several weeks. Oscar had heard that in Brazil and Ethiopia they use pulped-natural and natural techniques to process coffees, so he tried it with his harvest that year. The micromill is also one of the only certified-organic mills in the area, and the Chacons take their environmental impact very seriously.

las layas coffee farmer  costa rica coffee farm

Fajta Szemes kávé
Kategória Discovery
Pörkölési szint Világos pörkölés
Származás Costa Rica