Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Kreatív, mozgalmas hivatásra vágysz? Vegyél részt barista tanfolyamunkon!

Egy idő után a legtöbb foglalkozás monotonná válik, azonban létezik nem egy olyan hivatás, amik folyamatosan izgalmas helyzeteket kínálnak a szakembereknek, illetve arra ösztönzik őket, hogy merjenek kreatívak lenni, és legyenek nyitottak az újdonságokra. Ha Te is ilyen szakmában szeretnél elhelyezkedni, vegyél részt barista tanfolyamunkon, és sajátítsd el egy valóban izgalmas és mozgalmas hivatás fortélyait!

barista tanfolyam 2

A barista tanfolyamon történő részvétel már önmagában egy életre szóló élményt ad Neked. Olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amit nemcsak baristaként fogsz tudni alkalmazni, hanem akár otthon, vagy egy házibuliban is, ha a rendelkezésedre állnak a szükséges alapanyagok. Barista tanfolyamunk egyik legnagyobb előnye a rugalmasság, így főiskola, vagy a jelenlegi hivatásod mellett is gond nélkül elvégezheted. Manapság sokan nem győzik elégszer hangsúlyozni a több lábon állás fontosságát, ezért sosincs késő egy másik szakmát tanulnod, új területen kipróbálni magad. A barista tanfolyam többek között erre is lehetőséget ad.

A barista tanfolyam elvégzése után nem feltétlenül szükséges az alkalmazotti státusz mellett döntened. Ha régóta álmodoztál arról, hogy a saját utadat járnád, és ehhez kávézót nyitnál, a képzésen történő részvétellel ez a cél is elérhetővé válik a számodra!

Ha viszont a résztvevők közül páran külföldön képzelnék el a jövőjüket a barista tanfolyam után, erre is van lehetőség. A szomszédos Ausztriában, vagy Németországban is gyakran keresik a hazai baristákat, de Angliában is viszonylag gyorsan sikerülhet elhelyezkedni a barista képzés után. Ha ebbe az irányba tervezed a jövődet, akkor a nyelvtanulást semmiképpen se hanyagold el, hiszen a vendégekkel történő kommunikációhoz és saját magad megértetéséhez elengedhetetlen a megfelelő nyelvtudás!

Ha barista tanfolyamunk felkeltette az érdeklődésedet, és jelentkezni szeretnél, vagy bővebb információra lenne szükséged a képzésről, mielőtt beiratkoznál, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!