Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Kayon Mountain ETHIOPIA 400g filter specialty kávé

Ár:
7.590 Ft
Tömeg
Pörkölési profil
Elérhetőség: Készleten

beyond within specialty kávé 

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek

Ízjegyek: Tejkaramella - Karamell - Áfonya

Flavour notes: Toffee - Caramel - Berry

Eljárás I Process: Száraz / Natural  I  Magasság I Altitude: 2050m

Fajta I Varietal: Heirloom  I  Régió I Region: Guji

A Kayon Mountain Coffee Farm 500 hektáros terület, melynek körülbelül 300 hektárát kávéval ültetik be. 2012 óta Ismael Hassen Aredo és családja tulajdonában van. Addisz-Abebától 510 kilométerre délre található, az Oromia régióban található, Shakiso körzetének Guji zónájában. Ismael 25 állandó teljes munkaidős és 300 szezonális alkalmazottat felügyel, a gazdaság vezetése pedig ingyenes szállítási szolgáltatásokat, valamint pénzügyi támogatást nyújt iskolák és adminisztrációs épületek építéséhez a közösség számára. A farm egy közeli bányászfaluval versenyez az idénymunkásokért, így Ismael és családja általában magasabb bért fizet a válogatóinak, hogy évről évre ösztönözze őket a visszatérésre. A Kayon Mountain farmon van egy faiskola, amely árnyékot ad a kávé védelmére, valamint a természetes trágyázáshoz szükséges komposzt előállítására. Ismael nemcsak magának a gazdaságnak a felépítésével és irányításával foglalkozik, hanem a betakarítással és a feldolgozással is. Az ingatlanon natúr és mosott kávék is készülnek.

Fajta Szemes kávé
Kategória Unique
Pörkölési szint Világos pörkölés
Származás Etiópia